Безобразно нагъл софиянец нагази плажа на Алепу с Маздата си. 19-годишният

...
Безобразно нагъл софиянец нагази плажа на Алепу с Маздата си. 19-годишният
Коментари Харесай

Безумник гарира на джипа си на плаж Алепу, заседна и заспа! Полицаите дори не го тествали за алкохол

Безобразно нагъл софиянец нагази плажа на Алепу с Маздата си. 19-годишният столичанин Георги Ананиев е гарирал сивия си джип на пясъчната линия, на метри от морето, късно нощес и е задремал в автомобила си. Вероятно с цел да го опази, тъй като не е могъл да се върне на асфалта. Намерен е тази заран от чиновници на РУ-Созопол, които получили още към 8 ч. сигнал, че на плажа има автомобил.

По всичко проличава, че Маздата на 19-годишният водач няма да може да излезе на самоход от пясъка. Всъщност е знамение, че младежът е съумял даже да стигне до мястото, на което е открит. Той не е тестван за алкохол и опиати, защото автомобилът е бил открит паркиран, а евентуално младежът е пренощувал в него.

Това напълно не е първият случай, при който наглеци пробват да стигнат безусловно до самия бряг на морето, нагазвайки плажни линии и разрушавайки предпазени територии. Само преди дни при сходна безочливост мъже с ATW-та, унищожиха скъпи пясъчни лилии, което провокира поредна вълна от недоволства против безчинствата по Черноморието.

Нещо повече – регионалният шеф проф. Мария Нейкова се закани оттук насетне всички извършители да се санкционират с цялата суровост на закона. Засега обаче не се знае какви нарушавания тъкмо е направил 19-годишният юноша. Ако не е унищожил предпазени типове и не е предизвикал вреди върху дюни, той може да се размине единствено с административно наказване. В противоположен случай обаче е заплашен от солидна санкция до 10 000 лева и престой в пандиза до 5 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР